Пн-Пт: 10:00-18:00
Сб: 10:00-15:00
Нд: вихідний
Вхід в особистий кабінет
Акції

Кондиціонер Idea IPA-09HR-FN8 ION PRO SARDIUS

18999 грн
Код товару: 168372
Є в наявності
Купити
Замовити в 1 клік
У порівняння
В бажання
Купити в кредит

Безвідсотковий період до 18 місяців

Короткі характеристики
  • Виробник : Idea
  • Колір: Білий
  • Обігрів при вуличній температурі: до -25 °C
  • Режим обігріву: Так
  • Рекомендована площа приміщення, м2: до 30
  • Тип: Спліт-система
  • Тип компресора: Інверторний
Варіанти доставки
Самовивіз
Нова поштатариф перевізника
Пункт e-konomiaбезкоштовно
Адресна доставка
Нова поштатариф перевізника
e-konomiaбезкоштовно від 3500грн
Оплата
Готівка, безготівка, оплата картою, кредит
Просте повернення
14 днів на повернення товару без зайвих питань
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, гарантійне обслуговування

Фактурне оформлення
Кондиціонер IdeaPro Sardius є представником класу техніки кліматичного напряму, яка виконана в стильному корпусі. Спліт-система завжди має один з блоків, який поміщається всередині, і коли виробник надає його оформленню достатньо уваги, це не може не радувати. Класичний дизайн відрізняється лаконічністю форм-фактора. При цьому його фронтальна панель має свою родзинку: завдяки геометричному орнаменту її дизайн дуже привабливий, але досить нейтральний. Кольорове рішення також легко підлягає інтеграції в будь-який варіант інтер'єру.

Іонізатор повітря
Функція іонізації бездоганно показала себе на практиці, тому що насичення повітря негативно зарядженими частинками позитивно позначається на якості повітряної маси. Якщо в ній досить іонів негативного заряду, то ви будете більш продуктивні в роботі, сон покращиться, а здатність до навчання істотно зросте.

Знижений поріг шуму
Дана модель працює за допомогою інверторного мотора, який приводить в дію всю конструкцію. Цей варіант компресора не використовує багато енергії, тому що він працює стабільно і без перезапусків (саме вони енерговитратні найбільшою мірою). А також під час роботи такого двигуна шум не перевищує 42 дБ - ви навіть можете спати близько працюючого приладу.

Самодіагностика техніки
Система самодіагностики дозволить вам не переживати про дрібні неполадки, що виникають в процесі роботи техніки. Помилки будуть виявлені кондиціонером самостійно, що в значній мірі спростить їх усунення.

Підключення по Wi-Fi
Іновації зробили побутову техніку адаптованою до сучасного ритму життя. А він не терпить витрати часу і зайвих дій. Підключайтеся до кондиціонера за допомогою Wi-Fi, щоб мати можливість керувати технікою так, як вам це зручно.

Програма осушення
Осушення внутрішнього простору корпусу дуже важливе, тому що воно перешкоджає появі цвілі і прибирає такий значущий шкідливий чинник як корозія. Створивши різницю температур в кондиціонері і кімнаті, техніка швидко «видуває» всю вологу зсередини.

ще
Відгуки покупців
Залишити свій відгук

Переваги роботи з e-konomia.com.ua
Доставка
по Україні
Гарантія
кращої ціни
Дисконтна
програма
Офіційна
гарантія
Повернення або обмін
без проблем
Різні способи
оплати