Пн-Пт: 10:00-18:00
Сб: 10:00-15:00
Нд: вихідний
Вхід в особистий кабінет
Акції

Кондиціонер Midea Blanc MA-18N8DOI-I/MA-18N8DO-O Inverter

26999 грн
Код товару: 65311
Є в наявності
Купити
Замовити в 1 клік
У порівняння
В бажання
Купити в кредит

Безвідсотковий період до 18 місяців

Короткі характеристики
  • Виробник : Midea
  • Колір: Білий
  • Обігрів при вуличній температурі: до -20 °C
  • Режим обігріву: Так
  • Рекомендована площа приміщення, м2: до 55
  • Тип: Спліт-система
  • Тип компресора: Інверторний
Варіанти доставки
Самовивіз
Нова поштатариф перевізника
Пункт e-konomiaбезкоштовно
Адресна доставка
Нова поштатариф перевізника
e-konomiaбезкоштовно від 3500грн
Оплата
Готівка, безготівка, оплата картою, кредит
Просте повернення
14 днів на повернення товару без зайвих питань
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, гарантійне обслуговування

Підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактерій, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера

Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином, зниження споживання енергії заощаджує Ваші витрати. Така система значно економніше та надійніше, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.

У зовнішніх блоках для обертання вентилятора використовується DC-мотор. Це дозволяє значно знизити рівень шуму та енергоспоживання, а так же отримати кілька позицій швидкості обертання вентилятора, в завістімості від потреб системи.

Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснованої на різниці між встановленою темпаратура і дійсної кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваному включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. при включенні режиму осушення на ПДУ відображається «Краплинка"

При використанні функції «Eco» - кондиціонер швидко охолодить Вашу кімнату, та буде автоматично підтримувати в ній t = +24°С і АВТО - швидкість вентилятора.

При цьому Ви отримаєте і комфорт, і знижене енергоспоживання. В цьому режимі кондиціонер буде працювати 8 годин, потім автоматично відключиться.

Також Ви можете самостійно відключити цей режим з пульта.

Цей режим можна використовувати тільки в режимі «Охолодження».

Функція "Стеж за мною (Follow Me)"

При включенні цієї функції на ПДК, процесор керування внутрішнього блоку буде отримувати дані про температуру в кімнаті з температурного датчика, встановленого в пульті дистанційного керування, що дозволяє більш точно регулювати роботу кондиціонера, досягаючи заданого режиму в зоні знаходження ПДК в кімнаті. Зона дії сигналу від пульта не перевищує 8 м.п. по прямій лінії "пульт - внутрішній блок".

Функція "Охолодження при низькій температурі навколишнього середовища" - забезпечує роботу кондиціонера в режимі охолодження, при температурах нижче нуля (зовнішнього повітря), що дозволяє використовувати його для роботи, наприклад, в серверних.

Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Нічний режим (режим сну) забезпечує умови для спокійного сну і комфортного пробудження. Режим триває протягом 7-ми годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а так само автоматично, через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (в режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а в режимі обігріву опускається). Після закінчення режиму (через 7 годин) установки температури повертаються до спочатку заданому значенню.

Новий холодоагент R32 (діфторметан) має значні переваги. В першу чергу це стосується потенціалу глобального потепління (ПГП). Якщо порівнювати вельми популярний на даний час холодоагент R410A з R32, то останній відрізняється зменшеним більш ніж на 65% ПГП. З цього випливає, що від нового холодоагенту в меншій мірі страждає навколишнє середовище. Також R32 відрізняється зниженою в'язкістю та щільністю. За рахунок більш низької щільності зменшується інтенсивність витрачання фреону з урахуванням однакових показників потужності.

Режим самоочищення. Залежно від серії, даний режим включається або автоматично, при виключенні кондиціонера (на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 ~ 15 хв. Вентіліруя і підсушуючи теплообмінник), або примусово, при активації його з ПДК.

Покупці можуть абсолютно безкоштовно завантажити додаток для смартфона за допомогою QR-кодів знаходяться в інструкції користувача (для деяких серій Wi-Fi stick - опція).

ще
Виробник MIDEA
Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 18
Площа приміщення 55 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи обігрів
Режими роботи іонізація
Режими роботи осушення повітря
Режими роботи автоматична підтримка температури
Режими роботи нічний
Режими роботи турборежим
Функціональні особливості система самодіагностики
Функціональні особливості авторестарт
Адаптація до від'ємної температури -20 C
Потужність в режимі охолодження 5.28 кВт
Потужність в режимі обігріву 5.8 кВт
Тип компресора інверторний
Тип фреону R32
Дисплей так
Дистанційне керування пульт
Рівень шуму, внутрішній блок 42 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 56 дБ
Габарити внутрішнього блоку 96 х 30 х 22 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 56 х 34 см
Вага внутрішнього блоку 11 кг
Вага зовнішнього блоку 35 кг
Колір білий
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 60
Відгуки покупців
Залишити свій відгук

Переваги роботи з e-konomia.com.ua
Доставка
по Україні
Гарантія
кращої ціни
Дисконтна
програма
Офіційна
гарантія
Повернення або обмін
без проблем
Різні способи
оплати