Пн-Пт: 10:00-18:00
Сб: 10:00-15:00
Нд: вихідний
Вхід в особистий кабінет
Акції

Кондиціонер Midea BreezeleSS FA-09N8D6-I/FA-09N8D6-O Inverter

24499 грн
Код товару: 124647
Є в наявності
Купити
Замовити в 1 клік
У порівняння
В бажання
Купити в кредит

Безвідсотковий період до 18 місяців

Короткі характеристики
  • Виробник : Midea
  • Колір: Білий
  • Обігрів при вуличній температурі: до -25 °C
  • Режим обігріву: Так
  • Рекомендована площа приміщення, м2: до 30
  • Тип: Спліт-система
  • Тип компресора: Інверторний
Варіанти доставки
Самовивіз
Нова поштатариф перевізника
Пункт e-konomiaбезкоштовно
Адресна доставка
Нова поштатариф перевізника
e-konomiaбезкоштовно від 3500грн
Оплата
Готівка, безготівка, оплата картою, кредит
Просте повернення
14 днів на повернення товару без зайвих питань
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, гарантійне обслуговування

Внутрішній блок серії BreezeleSS+ має подвійні дефлектори (жалюзі) TwinFlap з відводом повітря та 7928 міні-отворами для рівномірного розсіювання прохолодного повітря. Крім того, BreezeleSS+ вважається першим спліт-кондиціонером з бічними отворами для випуску повітря. Ці S-образні розетки спеціально розроблені для роботи з переднім жалюзі для забезпечення оптимальної витрати повітря через теплообмінник та поліпшення дисперсії.

У зовнішньому блоці дизайну "Діамант" знаходиться високоякісний DC-інверторний компресор який працює на озонобезпечному фреоне R32, і здатний досягати частоти обертання ротора 65 Гц протягом 6 секунд, в поєднанні з високою швидкістю обертання DC-інверторного вентилятора і широким 70-міліметровим повітряний отвором, може знизити температуру повітря в приміщенні за мінімально короткий період часу.

Дана серія успішно пройшла випробування на відповідність ряду технічних параметрів, згідно нормативів Eurovent. Цей факт підтверджує високу якість продукції та повну відповідність очікуванням клієнтів у всьому світі, оскільки компанія виробляє кондиціонери для всіх основних світових ринків, пропонує продаж та сервісну підтримку через свою дистриб'юторську мережу на всіх континентах. Тільки найвідоміші та популярні світові виробники кондиціонерів надавали свою продукцію для сертифікації в лабаратории Eurovent, які ретельно аналізують цілий спектр характеристик, та проводять критичні набори випробувань на відповідність заявленим заводом параметрам пристроїв.

Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснованої на різниці між встановленою темпаратура і дійсної кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваному включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. при включенні режиму осушення на ПДУ відображається «Краплинка"

При використанні функції «Eco» - кондиціонер швидко охолодить Вашу кімнату, та буде автоматично підтримувати в ній t = +24°С і АВТО - швидкість вентилятора.

При цьому Ви отримаєте і комфорт, і знижене енергоспоживання. В цьому режимі кондиціонер буде працювати 8 годин, потім автоматично відключиться.

Також Ви можете самостійно відключити цей режим з пульта.

Цей режим можна використовувати тільки в режимі «Охолодження».

Функція "Стеж за мною (Follow Me)"

При включенні цієї функції на ПДК, процесор керування внутрішнього блоку буде отримувати дані про температуру в кімнаті з температурного датчика, встановленого в пульті дистанційного керування, що дозволяє більш точно регулювати роботу кондиціонера, досягаючи заданого режиму в зоні знаходження ПДК в кімнаті. Зона дії сигналу від пульта не перевищує 8 м.п. по прямій лінії "пульт - внутрішній блок".

На пульті дистанційного керування RG70 кондиціонера Midea є унікальна кнопка Super. При натисканні цієї кнопки вентилятор внутрішнього блоку кондиціонера буде працювати на високій швидкості, створюючи надпотужний повітряний потік, швидко знижуючи температуру в приміщенні до 17°C.

Функція температурної компенсації коректує температуру в зоні знаходження людини до комфортної, (т.к. температура повітря близько підлоги та стелі може відрізнятись на декілька градусів) шляхом додаткового підвищення / пониження темпреатури від значення заданого з ПДК. Таким чином відбувається компенсація та вирівнювання загальної температури в приміщенні. Для побутових спліт систем значення встановлено виробником і становить 2°С.

TwinFlap - Абсолютно новий повітряний потік. Дві протилежно-рухомих жалюзі можуть еволюційно відхилятися, та навіть перекрити повітряний потік, щоб пом'якшувати  ефект протягу та вітру від повітряного потоку забезпечуючи безліч рівнів м'якості, без відчуття вітру.

Додатковий розсіювач повітряного потоку, розміщений за основними жалюзі, забезпечує, при активації користувачем з ПДК, плавний та стелючий потік повітря в приміщенні, виключаючи утворення ефекту "протягу" та переохолодження людей, що близько знаходяться.

ще

Внутрішній блок

Назва моделі
FA-09N8D6-I
Електроживлення, В/Гц/Ф
220/50/1

Потужність, кВт

Охолодження
0.850 
... 3.280
Нагрів
0.790 
... 3.370

Потужність споживання, кВт

Охолодження
0.100 
... 1.150
Нагрівання
0.070 
... 0.990

Клас енергоефективності

Охолодження
A+++
Обігрів
при +2°С=A+++. при -7°C=A++

Коефіцієнт енергоефективності

SEER (охолодження)
8.50
SCOP (обігрів)
5.60 
... 4.60
Витрати повітря, м³/год.
610 
... 380
Рівень звукового тиску, дБ(А)
38.00 
... 19.00
Рівень звукової потужності, дБ(А)
55.00

Габаритні розміри (ШхВхГ), мм

Без упаковки
940 
x 325 
x 193
В упаковці
1055 
x 385 
x 290

Вага, кг

Вага нетто
11.00
Загальна вага
14.00

Зовнішній блок

Назва моделі
FA-09N8D6-O
Тип компресора
Inverter
Компресор
GMCC ROTARY

Фреон

Тип фреону
R32
Вага фреону, кг
0.69, кг
Електроживлення, В/Гц/Ф
220/50/1
Витрати повітря, м3/год.
2,000
Рівень звукового тиску, дБ(А)
55.00
Рівень звукової потужності, дБ(А)
59.00

Діаметр труб, мм

Для рідини
6.35
Газова
9.52
Мінімальна довжина магістралі, м
3
Макс. довжина магістралі, м
25
Макс. перепад висот, м
10

Габаритні розміри (ШхВхГ), мм

Без упаковки
800 
x 554 
x 333
В упаковці
920 
x 615 
x 390

Вага, кг

Вага нетто
30.00
Загальна вага
32.00
Відгуки покупців
Залишити свій відгук
Александра
20 Марта 2021

Недостатки:

Достоинства:

все круто

Прекрасный кондиционер очень довольны покупкой. Даже и не думали что техника кондиционеры настолько шагнули вперед. В нем столько функций функций а самое главное что вообще не слышно как он дует и как он работает. Ребенок под ним находится постоянно и никаких продувов от него нет. Эта модель стоит своих денег. Если решили купить кондиционер другой лучше доплатить и взять этот вы не пожалеете.

3
0
Переваги роботи з e-konomia.com.ua
Доставка
по Україні
Гарантія
кращої ціни
Дисконтна
програма
Офіційна
гарантія
Повернення або обмін
без проблем
Різні способи
оплати