Пн-Пт: 10:00-18:00
Сб: 10:00-15:00
Нд: вихідний
Вхід в особистий кабінет
Акції

Кондиціонер Sensei SAC-18HRWE/I Elegant Inverter

29999 грн
34999 грн
Код товару: 129448
Є в наявності
Купити
Замовити в 1 клік
У порівняння
В бажання
Купити в кредит

Безвідсотковий період до 18 місяців

Короткі характеристики
  • Виробник : Sensei
  • Колір: Білий
  • Обігрів при вуличній температурі: до -25 °C
  • Режим обігріву: Так
  • Рекомендована площа приміщення, м2: до 55
  • Тип: Спліт-система
  • Тип компресора: Інверторний
Варіанти доставки
Самовивіз
Нова поштатариф перевізника
Пункт e-konomiaбезкоштовно
Адресна доставка
Нова поштатариф перевізника
e-konomiaбезкоштовно від 3500грн
Оплата
Готівка, безготівка, оплата картою, кредит
Просте повернення
14 днів на повернення товару без зайвих питань
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, гарантійне обслуговування

Кондиціонери з серії Elegant Inverter SENSEI PRO — альянс витонченого дизайну та високої продуктивності. Це високотехнологічний інструмент для підтримки комфортного мікроклімату у вашому домі та покращення якості повітря. Функціональне наповнення відповідає ключовим вимогам споживачів: різні режими роботи, зручне управління, таймер, автозапуск, енергоефективність. Все це в поєднанні з елегантним дизайном робить моделі серії зразком досконалості.

Дизайн

Моделі Elegant Inverter – вічна класика. Їм притаманні правильність форм і витонченість ліній. Простота виконання доповнена вираженою індивідуальністю. На передній панелі – індикація, що відображає температуру і режими роботи системи. Внутрішній блок Elegant Inverter органічно впишеться в будь-яку дизайнерську концепцію.

Функції

Для створення оазису чистоти і оптимального мікроклімату кондиціонери серії Elegant Inverter мають кілька режимів: обігрів, охолодження, осушення та вентилювання. Функція «AUTO» автоматично налаштовує потрібні показники для конкретного приміщення. На пристроях передбачено таймер і нічний режим.

Еко-фреон R32

Екологічний холодоагент підтримує продуктивність системи і не шкодить навколишньому середовищу. Він забезпечує ефективне охолодження системи, не виділяє небезпечних речовин, економно витрачається.

Компресор

Спліт-системи серії оснащуються компресорами Panasonic, Hitachi, Mitshubishi. Продукція кожного бренду чудово зарекомендувала себе на ринку кліматичної техніки. Двоступеневі компресори підвищують продуктивність систем при низьких температурах. Інноваційна технологія контролю потужності удосконалює керування системою, знижує вібрації і шум, збільшує експлуатаційний ресурс.

Енергоефективність
Настінні спліт-системи Elegant Inverter мають енергоефективність класу А (холод А ++ / тепло А +++). Пристрої економічні. Інверторна технологія удосконалила роботу кондиціонерів і знизила енергоспоживання. У режимі роботи на обігрів система споживає всього 0,78 кВт.
Фільтрація
Очищення повітря здійснюється за допомогою антибактеріального фільтра. Він затримує частинки пилу, віруси і бактерії, а також повністю їх дезактивує. Антибактеріальне покриття Blue Fin знищує хвороботворні мікроорганізми і має стерилізуючі властивості.
Режим «Обігрів»
Завдяки компресору і DC-електродвигунам система демонструє прекрасні показники, працюючи в режимі «Обігрів» в зимовий сезон. Програма інтелектуального відтавання + технологія інжекції фреону дозволяє використовувати кондиціонер при зовнішній температурі до -25 ° С.
DC lnverter
Високопродуктивний DC Inverter максимізує термін служби кліматичного обладнання і сприяє енергоефективності. Ця технологія знизила рівень шуму і вібрацій, скоротила час досягнення заданих параметрів, мінімізувала навантаження на електромережу.
3-D розподіл повітряного потоку
Автоматичні хитання жалюзі внутрішнього блоку забезпечило ефект природного вітру. Заслінки направляють потік в різні напрямки, підтримуючи температурний показник у всьому приміщенні.
Плазмова технологія очищення
Генератор виробляє активні іони водню і кисню, які з'єднуються з вірусами, бактеріями, пилом. Речовини видаляються з приміщення разом з конденсатом. Така технологія покращує якість повітря. Холодна плазма очищає повітряні потоки від шкідливих речовин і насичує їх активними іонами.
Рівень шуму
Удосконалена конструкція внутрішнього блоку дозволила знизити рівень шумоутворення до 20 дБ. Робота кондиціонера стала непомітною, але відчутною.
Зимовий комплект
Зимовий комплект для кондиціонерів дозволяє сповільнити роботу вентилятора і уникнути обмерзання. Спеціальний нагрівач підтримує масло компресора в рідкому стані, полегшує старт кліматичного обладнання. Пристрій для прогрівання дренажного трубопроводу виключає ймовірність замерзання конденсату і утворення крижаної пробки.
Опціонний Wi-Fi модуль
Ця функція дозволяє керувати системою через Інтернет. Ви можете регулювати температурний режим та інші параметри дистанційно.
ще
Конструкція спліт-система
Внутрішній блок настінний
Тип компресора інверторний, ротаційний Hitachi
Основні режими обігрів, охолодження, рециркуляція, осушення
Рекомендована площа приміщення 50 м²
Дистанційне керування Пульт, wifi (опціонально)
Спож. потужність хол/тепло 1,46(0.4-2.0)/1,4(0.52-2.5) кВт
Потужність в режимі охолодження 5.0(1.30-5.80) кВт
Потужність в режимі обігріву 5.2(1.4-6.0) кВт
Тип фреону (холодоагент) R32
Живлення 220-240 В ~/50 Гц подача на внутренний блок
Витрати повітря 900 м³/г
LCD дисплей +
Додаткові функції 24-годинний таймер Самодіагностика Режим сну Smart режим Режим TURBO Автоперезапуск Двосторонній монтаж 3 швидкісне і автоматичне керування вентилятором зовнішнього блоку (DC motor) Горизонтальний і вертикальний Auto Swing Режим Супер Тиша (20 дБ) Технічне опалення 8 ᵒС 4-ступінчаста і автоматичне регулювання швидкості обертання вентилятора внутрішнього блоку (DC motor) WIFI Ready Система Plasma generator ion
Енергоефективність EER 3,41/6,1
Енергоефективність COP 3,71/5,1
Рівень шуму внутрішнього блоку 44/40/35/30 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку 59 дБ
Колір внутрішнього блоку білий
Діаметр труб мм Ø6.35/Ø12.7 (1/4"/1/2")
Максимальний перепад висот, м 15
Максимальна довжина магістралі, м длина магистрали, м 25
Допустимий діапазон робочих температур зовнішнього повітря нагрівання / охолодження, ° C Heating -25/+24 / Cooling -10/+43
Розміри внутрішнього блоку
Висота 32,2 см
Ширина 103,3 см
Глибина 23,3 см
Вага внутрішнього блоку 13,0 кг
Розміри зовнішнього блоку
Висота 55,0 см
Ширина 80, см
Глибина 28,0 см
Вага зовнішнього блоку 32,7 кг
Розміри упаковки
Внутрішній блок (ШхГхВ) 108,5х32,9х40,3 см
Зовнішній блок (ШхГхВ) 95,4х40,9х62,5 см
Відгуки покупців
Залишити свій відгук
Валерия
14 Июля 2021

Недостатки:

Достоинства:

Купили в кафе для холода и обогрева. Аппарат работает замечательно, в зале очень комфортно и даже холодно в жару на улице +36

1
0
Переваги роботи з e-konomia.com.ua
Доставка
по Україні
Гарантія
кращої ціни
Дисконтна
програма
Офіційна
гарантія
Повернення або обмін
без проблем
Різні способи
оплати